Produkter

BUG

BUG genererar bedömningsunderlag. Närmare bestämt rör det sig om underlag för tävlingar i truppgymnastik. BUG har en kompetent tumblingkalkylator i ryggsäcken och underlättar livet för både tränare och domare.

Läs mer och använd helt fritt på http://www.underlag.nu

Noréns Bil AB

Noréns Bil AB i Tenhult, Jönköping säljer rekondade bilar och utför servicearbeten. Vi har skapat företagets hemsida och även tagit fram dess logotype.

De bilar till salu som presenteras på hemsidan hämtas automatiskt från bytbil.com där de lagras centralt. Alla företagets annonser är synrkoniserade mellan bytbil.com, Blocket.se och dess egen hemsida.

Hemsidan är responsiv, vilket innebär att precis samma information visas optimalt oavsett skärmstorlek.

Besök Noréns Bil på http://www.norensbil.se.

days by leon

days by leon består av Lina som arbetar som frilansande stylist/skribent och ibland också som fotograf. Hon designar och tillverkar också inredningsdetaljer av återbruk, vintage, antikt och ibland en del nytt.

Besök days by leon på http://www.daysbyleon.se.

Resultatredovisning

Vi har flertalet gånger utvecklat system för realtidsbaserad resultatredovisning för gymnastiktävlingar. Bland annat har vi utvecklat mobilanpassade webbplatser där de tävlande lagens poäng i de olika disciplinerna presenteras, samtidigt som informationen visats på en vägg i idrottshallen med hjälp av en projektor.

Tävlingar ser ofta olika ut, så är ni intresserade av en skräddarsydd lösning: kontakta oss!

För ett exempel på en utförd tävling (Regiontrampetten 2013 i Karlskrona), se http://giik.se/rt. Webbplatsen är utvecklad främst med mobila enheter som surfplattor och mobiltelefoner i åtanke, eftersom det är den typ av enhet publiken har tillgång till under tävlingens gång.

Lyckeby Sportfiskeförening

Lyckeby Sportfiskeförening behövde en ny hemsida som skulle uppdateras av dem själva och även kunna hantera bokning av deras stuga. Vi tog fram en lösning baserad på Wordpress så att de själva enkelt kan hålla hemsidan levande.

Besök föreningen på www.lsff.se och lämna ett inlägg i deras gästbok!